Problem l.o.v.e


Bro, wes bengi rek…
Aku ki arep curhat. Oleh ta? Diluk aye og..
Oleh yo?

Ngene loh bro n sist, kulo iki stres…
Coba njenengan pikir. Ak kie baru jadian ma si bebeb baru 4bulan. Tapi og sering tukaran.. Pegel lek ngene iki suwe2.
Meskipun akeh sing ngomong kalo tukaran iku yo sakjane wajar dalam sebuah hubungan, tapi yo tetep aye diriku ngerasa piye ngono loh..

Sampean eroh ora? Sakjane tadi iku aku wes putus ambe ceweku… Tapi tibakne ak ora iso. La wong ak jek sayang og..
Yowes akirne balikan lagi. Hehe.. Mau iku ak putus selama 2jam loh. Xixixixi..

Ancene ngene iki yo sing jenenge cinta. Selalu saja rumit..
Kadang nyenengin kadang bikin mangkel.
Yoweslah ora popo, sing penting ga sido putus. Hehe..

Lah ngomong2 sampean iki ngerti ora bosoku?
Lek ga ngerti nggawe google translate aye loh. Wkakakaka..

Nah, seng ngerti yo tolong ngasih tips gituloh. Ben ga sering2 tukaran aye..
Matur suwon nggeh?

Posted by Wordmobi

32 Tanggapan

  1. ga ngrti,tulisannya pke bahasa inggris#kabur

  2. ak ngerti bosone tp yo py arep ngewei tip ak ora pengalaman masalah wg pacaran, dadine yo ga iso ngwei masukan.

  3. wah xulo mboteng ngertos seng jenenge ngunu xui sob,
    dadi kulo mboten saged ngek i wejangan marang sampean,xulo nyuwun ngapunten nggeh sob

  4. wah xulo mboten ngertos seng jenenge ngunu xui sob,
    dadi kulo mboten saged ngek i wejangan marang sampean,xulo nyuwun ngapunten nggeh sob

  5. Я сапраўды не разумею, мова
    вы выкарыстоўваеце.. :mrbiru:
    wkukukuk..:mrgreen:

  6. kok emot,nya gk jalan bro..😦
    udah mrbiru vs mrgreen msih ja gak nungul..
    wokwokwok..
    #jalan santai..trus lari deh..

  7. .ko dadi jah lanang yo kudu ngerteni cewemu ,? ,nek cewemu gelo ya ,ko aja melu gelo? ,

  8. jiah masak ngasah sandal
    yg bnr ngasah kayu bro

  9. ya begitulah bro klu pacaran.. itulah tantangannya bro.. masih mending sekarang bro.. ntar klu dah nikah pasti lebih berat lg.. jadikan pacaran ini untuk melatih buat nanti klu sudah nikah/keluarga..

  10. Ф†²ß°Ð梧ς©®™¤|`«»№℃℉¼½¾←↑→↓∆∑∏√∞µ∂π∫ƒ÷≈≠≡≤≥☺☻☼♀♂♠♣♥♦◊♪♫

  11. halah bro, kuwi biasa. Gak ush nangis to, hayo di lap umbel-e. Lha kalian iki jek enom, akeh ego n emosi-ne. Ngko lek wes gede titek n wes sui pacaran-e yo sui2 brantem-e ilang dewe. Aq wae wes sui pacara (5 taonan) jarang lho brantem. Coz aq mbek cwek Q lbh pke pikiran, gk nganggo ego n emosi. Nyante wae sob. Gak usah stress. (sorry if my javanesse not very well)

  12. ealah ker sampeyan ada problem itu toh ahaha, biasa wae lah, aku biyen karo mantan ki 2mggu skali mesti padu, wuh wuh jian..

    Tapi yo akhire 2tahun kandas, saiki lg mulai sama cinta yang laen, wkwkw, iseh 9bulan..

    Semangat

  13. walah nek masalah koyo ngene iki ora mudeng aku.

  14. Emg pokok masalahny ap bro? Kalo ak biasanya ak yg ngalah, trus bilang kalo ak yg salah, trus minta maaf, ga pake gengsi..kalo sami2 atos ra bakal dadi..sami2 lembek yo radadi..kudune KERAS lawane EMPUK, mesti enake too..haha

  15. Kulo mboten ngartos bosonipun sampeyan. . Menawi panjenengan saget mbentengi trisno kuwi, luwih sekecak nek menawi di pertahanaken awon. . Mugi langgeng trisnone panjenengan kaleh pasangan. .

  16. cuman iso ngomog yg sbrr wae sob. .
    Soalne gue urung pernah pcrn(gk enek seng gelem,jiah). .
    Lgian gue jek sekolah,males mikir teken kono sob. .

    Jdi,yg sbrr sob. .

  17. Hello, I just hopped over to your web-site through StumbleUpon. Not somthing I would normally browse, but I appreciated your thoughts none the less. Thank you for making some thing worthy of reading through.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: